...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
irobot694

ROBOTSKI USISAVAČ IROBOT ROOMBA 694

Robotski usisavači iRobot Komentari (0)
331,67 €
331,67 €
Izračun rata

Kartice 2-36 rate: 331,67 € - već od 9,21 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,07 € kn x 30 mjeseci
  • 13,83 € kn x 24 mjeseci
  • 18,44 € kn x 18 mjeseci
  • 27,67 € kn x 12 mjeseci
  • 36,89 € kn x 9 mjeseci
  • 55,33 € kn x 6 mjeseci
  • 110,67 € kn x 3 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

Više informacija Provjerite svoj limit

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 331,67 €
Besplatna dostava

Dodatna zaštita

  • Izvedba
    Usisavač robot
  • Dimenzije (ŠxVxD)
    34 x 9 x - cm
  • Jamstvo
    2 godine
O proizvodu

iRobot® Roomba® 694 
Svakodnevna čistoća, bez napora


30 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.

Trostupanjski sustav čišćenja, dvije višeslojne četke i snaga usisavanja

Prašina i prljavština ne mogu pobjeći u trostupanjski sustav čišćenja. Ovo kombinira posebno dizajniranu bočnu četku za čišćenje ugla, dvije višeslojne četke i snagu usisavanja. Bočna četkica briše ostatke iz kutova i duž zidova na putu čišćenja robota. Četkica za brisanje ruba briše ostatke s uglova i rubova na putu čišćenja robota. Višeslojne četke s tepiha i tvrdih podova podižu prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca, a usisavač ih usisava u koš.

Čisti nečistoću s tepiha i tvrdih podova

Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.

Inteligentna navigacija oko Vašeg doma

Pomoću iAdapt® navigacije i njenog paketa pametnih senzora, Roomba® 694 donosi više od 60 odluka u sekundi, prilagođavajući se Vašem domu i pomažući u temeljitom čišćenju poda, čak i u mraku. Senzori zaštite od pada osiguravaju da Roomba ne padne niz stepenice ili druge podignute površine.

Uništavač prljavštine koji djeluje za Vas

Uz Dirt Detect Room, robotski usisavač Roomba® uklanja prljavštinu iz najprometnijih dijelova Vašeg doma. Senzori otkrivaju takva područja Vašeg doma s većom koncentracijom prljavštine i upozoravaju robota da se još temeljitije usredotoči na njih.

Očistite oko uglova i rubova

Bočna četka za čišćenje uglova s ​​posebnim oblikom pod kutom od 27 stupnjeva pomiče smeće s teško dostupnih mjesta prema sustavu čišćenja u 3 stupnja.

Izvrsno za čišćenje dlaka kućnih ljubimaca

Roombin® trostupanjski sustav čišćenja poda uklanja dlaku kućnih ljubimaca. Kosa, sitne čestice prašine i krhotine ostaju zarobljeni u učinkovitom AeroVac filtru.

Očistite od nekud ili naručite Alexi & aplikaciju Google Home da aktiviraju ili zaustave Vašeg robota

Pomoću iRobot HOME aplikacije možete pratiti ili postaviti raspored čišćenja robotskih usisavača Roomba® s Wi-Fi® vezom. Aplikacija iRobot HOME omogućuje korisnicima praćenje aktivnosti čišćenja, prikaz povijesti čišćenja ili gledanje videozapisa o održavanju robota. Uz to, robot se putem aplikacije stalno ažurira na najnoviji softver i tako ostaje u korak s vremenom. Roomba 694 kompatibilna je s virtualnim pomoćnicima Alexa i Google Home. Jednostavno naručite virtualnom pomoćniku da aktivira, zaustavi ili usmjeri Roombu na stanicu za punjenje.

Originalni dijelovi

Roomba® robotski usisavač je rasklopiv tako da se većina dijelova može zamijeniti kako bi se produljio život Vašeg usisavača. Mogućnost kupnje pojedinačnih dijelova opreme (na primjer filtera ili opcija Virtualnog zida). Uz originalne dijelove iRobot, zajamčena je kvaliteta Vašeg Roomba® robotskog usisavača.

SADRŽAJ PAKETA

1x Bazna postaja s integriranim adapterom; 1x Li-Ionska baterija (u robotu); 1x Roomba 694

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Izvedba
Usisavač robot
Dimenzije (ŠxVxD)
34 x 9 x - cm
Dodatno
Vrijeme punjenja
2 h
Vrijeme rada
60 min
Dodaci i ostalo
Boja
Siva
Jamstvo
2 godine
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Usporedba Roomba usisavača Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid