...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
736565

PERILICA POSUĐA GORENJE GV651D60

Ugradbene perilice posuđa Gorenje Komentari (0)
479,13 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 455,18 € - već od 37,93 €/mj
Kartice 13-36 rate: 479,13 € - već od 13,31 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 13,33 € kn x 36 mjeseci
  • 16,00 € kn x 30 mjeseci
  • 20,00 € kn x 24 mjeseci
  • 26,67 € kn x 18 mjeseci
  • 40,00 € kn x 12 mjeseci
  • 53,33 € kn x 9 mjeseci
  • 80,00 € kn x 6 mjeseci
  • 160,00 € kn x 3 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

Više informacija Provjerite svoj limit

-10%
431,22 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, pouzeće, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 431,22 €
Cijena dostave 27,08 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Pošaljite upit za ovaj proizvod.

Ispunite kontakt obrazac ili nas kontaktirajte na +385 31 499 573.

Proizvod je trenutno nedostupan.

  • Kapacitet punjenja
    13 servisa
  • Izvedba
    Ugradbena perilica posuđa sa skrivenim komandama
  • Dimenzije (ŠxVxD)
    59.6 x 81.7 x 55.6 cm
O proizvodu

15-MINUTNI SPEEDWASH

Možete li zamisliti da ste domaćin obiteljske večere i da je posuđe korišteno za serviranje glavnog jela oprano do vremena kada je potrebno poslužiti desert? Brzi 20-minutni program s funkcijom SpeedWash oprati će vaše posuđe u samo 15 minuta. Idealno za pranje većih količina posuđa kad vam je dom pun gostiju.

Automatsko otvaranje vrata nakon završetka pranja

Po završetku ciklusa pranja, vrata perilice posuđa se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao van. Istovremeno u perilicu ulazi svjež zrak što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Odlično rješenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.

Pažljivo dizajnirana unutrašnjost

Košare su opremljene s istaknutim pomičnim dijelovima, a prilagodljive košare pojednostavljuju punjenje, tj. slaganje posuđa. Doista jednostavan 3-razinski sustav namještanja visine košara omogućava punjenje i najvećim posudama i tanjurima. Nosači tanjura u donjoj košari mogu se preklopiti kako bi se oslobodilo više prostora za veće posuđe. Pribor možete savršeno organizirati na posebnoj košari. Pojedini komadi pribora bit će međusobno odvojeni kako bi se spriječilo grebanje i omogućilo savršeno sušenje. Svaki detalj pažljivo je promišljen kako bi rukovanje bilo što jednostavnije.

Zabava za dvoje ili dvanaest - posuđe će biti besprijekorno čisto

Ponekad je sve što trebate na brzinu oprati čaše, dok je ponekad perilica posuđa puna jako prljavog posuđa preostalog od nedjeljnog ručka. Napredna senzorska tehnologija prilagodit će program pranja posuđa i savršeno oprati posuđe uz optimalnu potrošnju vode i energije. Ne trebate poseban program za staklo ili intenzivno pranje - jedan jedini automatski program prilagodit će se vašim potrebama.

Uvijek čiste bočice za djecu

Ova opcija produžuje vrijeme pranja i povećava temperaturu za 5°C što u kombinaciji s intenzivnim programom pranja znači da će temperatura pranja od 75°C uništiti većinu bakterija. Program, koji oponaša proces sterilizacije, osmišljen je za obitelji s malom djecom, a namijenjen pranju bočica i slične opreme za bebe.

Brzo svakodnevno pranje

Zahvaljujući optimizaciji svih faza ciklusa pranja, SmartFlex perilice rublja završit će svoj posao u jednom satu. To znači da će perilica posuđa oprati i osušiti kompletno punjenje prljavog posuđa puno brže nego ako ga perete ručno, i to uz manju potrošnju vremena i energije.

Više prostora za prljavo posuđe

SmartFlex perilica posuđa visine 86 cm savršen je izbor za kuhinje kod kojih je visina radne ploče prilagođena visini korisnika. Impresivna inox kada s unutrašnjošću visine 56 cm jedna je od najvećih na tržištu i dovoljno je prostrana za sve vaše potrebe. Čak i za tanjure promjera 35 cm kod XXL perilica posuđa i za tanjure promjera 31 cm kod perilica posuđa standardnih dimenzija!

Bez brige o izlijevanju vode

Uz sigurnosnu značajku AquaStop perilicu posuđa možete bez brige ostaviti da radi preko noći ili za vrijeme vaše odsutnosti. U slučaju puštanja ili izlijevanja vode, AquaStop automatski prekida dovod vode dok crpka ispumpa preostalu vodu iz kade perilice posuđa. AquaStop ostaje potpuno funkcionalan kroz cijeli životni vijek perilice.

Viša temperatura, niža potrošnja

Perilice posuđa Gorenje možete umjesto na hladnu vodu spojiti na priključak za toplu vodu (do maks. 70°C) te time skratiti trajanje programa pranja i smanjiti potrošnju električne energije. Ekološko i ekonomično rješenje za vašu obitelj.

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
D
Izvedba
Ugradbena perilica posuđa sa skrivenim komandama
Kapacitet punjenja
13 servisa
Broj košara
2
Dimenzije (ŠxVxD)
59.6 x 81.7 x 55.6 cm
Dodatno
Odgoda starta
+
Dodaci i ostalo
Boja
Bijela
Jamstvo
5 godina
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Informacijski list Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid